Rekrytering som stärker konkurrenskraften

Hos JKS får du tillgång till landets bästa rekryteringsspecialister. Vi är en del av Nordens ledande bemanningsföretag. Vi är uppdaterade om vad som händer både lokalt och internationellt. Det hjälper oss att tryggt leda dig och din verksamhet genom alla faser av rekryteringsprocessen och undvika dyra felrekryteringar.

Kontakta oss

Hög kvalitet i alla processer

Rekrytering på den moderna arbetsmarknaden kräver insikt, erfarenhet och relevanta sök- och testverktyg. Vi hjälper dig på alla nivåer i rekryteringsprocessen och säkerställer att du får rätt medarbetare som stärker din verksamhet både internt och externt.

Hos oss får du rådgivning av landets vassaste rekryteringsspecialister. Vi är ett starkt team av specialister med praktisk erfarenhet och passion för att skapa effektiva lösningar som gör en skillnad både för ditt företag och för våra kandidater. 

Oavsett bransch och behov har vi den insikten och erfarenheten som krävs för att hitta rätt kandidat för jobbet.

Vi kan ta hand om hela rekryteringsprocessen – från att skapa kravprofiler till intervjuer och avtackning. Vi använder marknadens mest erkända verktyg, inklusive Linkedin Recruiter, som ger tillgång till över 430 miljoner kandidater. Vi har även en cv-databas som växer varje månad.

Vår provess innehåller:

  • Kartlägger ditt företags behov
  • Skapar jobbannonser
  • Upprättar annonser på olika plattformar
  • Granskar ansökningar
  • Bokar och genomför intervjuer
  • Personlighets- och kompetensanalyser
  • Inhämtar referenser från tidigare arbetsgivare
  • Avtackning till ej aktuella kandidater

Så här arbetar vi

01

Vi kartlägger dina behov

Genom en dialog med en av våra professionella rådgivare går vi igenom och klargör dina behov och önskemål. Tillsammans utarbetar vi de nödvändiga kriterierna för din önskade kravprofil.

02

Search och matchning

Vi utför search i vår cv-databas och vårt internationella nätverk och publicerar jobbannonser på sociala medier och på vår egen webbplats.

03

Urval och tester

Med hjälp av kvalitetssäkrade verktyg väljer och testar vi relevanta kandidater för att säkerställa rätt matchning.

04

Intervju och referenstagning

Vi genomför skräddarsydda intervjuer och tar referenser från tidigare arbetsgivare för de mest kvalificerade kandidaterna.

05

Val av rätt kandidat

Vi gör en presentation hos dig där vi presenterar de mest kvalificerade kandidaterna, och sedan väljer vi rätt kandidat.

06

Anställning och uppföljning

JKS följer alltid upp med kandidat och kund efter avslutad process.

Second opinion

Det är dyrt att göra en felrekrytering. Många företag sköter sin egen rekryteringsprocess men behöver hjälp i det avslutande skedet för att fatta rätt beslut. Våra certifierade rådgivare hjälper dig med en grundlig bedömning av personprofiler, egenskaper, motivation och kompetens hos de kandidater som är relevanta för tjänsten.

På så sätt minskar risken för felrekrytering och den kommande onboardingprocessen blir automatiskt enklare och bättre organiserad.

Läs mer

Onboarding

En bra onboardingprocess ökar motivationen hos dina nya medarbetare. Onboarding är ett viktigt dialogverktyg som säkerställer att nya medarbetare snabbt kommer igång, upplever framgång och behåller motivationen. Som arbetsgivande företag får du därmed snabbare avkastning på dina medarbetares kompetens.

Läs mer

Vi är med dig hela vägen

Vi är här för att hjälpa dig stärka ditt företag och din konkurrenskraft. Därför kan våra lösningar alltid skräddarsys för att passa dina specifika behov och processer.

Bemanning
Vi är Sveriges mest personliga bemannings- och rekryteringsföretag. Vi kombinerar vår gedigna erfarenhet med insikten och engagemanget för ditt företag för att säkerställa flexibla lösningar som matchar era behov.
Interim
Behöver ditt företag specialiserad arbetskraft för projekt? Det kan vi på JKS hjälpa dig med. Vi rekryterar snabbt en specialist utan att kompromissa med kompetens och kvalifikationer. Alla våra kandidater blir kvalitetssäkrade och vi kartlägger deras kompetenser. Det gör att vi snabbt kan agera när du behöver oss.
On site
Har ditt företag ett stort antal konsulter och projektanställda? Då är det meningsfullt att välja en inhouse HR-lösning hos JKS. En av våra skickliga konsulter sitter hos dig och tar hand om hela eller delar av rekryteringsuppgifterna. Du frigör interna resurser vilket ger mer tid och utrymme för din kärnverksamhet.

Därför ska du välja JKS

Vi är specialister

Vi är specialister inom effektiva och värdeskapande bemannings- och rekryteringslösningar. Vi täcker alla behov och processer och är med dig hela vägen.

Vi är nära dig

Vi bygger nära relationer. Det innebär att vi alltid är nära dig och möter dig där du är, som person och som företag. Hos oss har du alltid en personlig rådgivare som förstår dina behov.

Vi har mer än 25 års erfarenhet

Vi är en del av en av Nordens största bemanningsföretag och har arbetat med bemannings- och rekryteringslösningar i över 25 år.

Vill du veta mer?

Blir du nyfiken? Eller är du intresserad av att veta mer om JKS? Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa ditt företag.

Kontakta oss