Få en second opinion i din rekryteringsprocess

Det är svårt att hitta rätt kandidat och dyrt att felrekrytera. Vi hjälper med rådgivning och en professionell bedömning.

Kontakta oss

Undvik dyra felrekryteringar

Det är svårt att hitta rätt kandidat och dyrt att anställa fel person. Rekrytering på den moderna arbetsmarknaden kräver insikt, erfarenhet och relevanta sök- och testverktyg. Vi kan hjälpa dig med facklig och professionell rådgivning i hela eller delar av din rekryteringsprocess. Vi säkerställer att du får rätt medarbetare som stärker ditt företag redan från dag ett.

JKS Sverige är en del av Nordens ledande bemanningsföretag. Vi är uppdaterade om vad som händer både lokalt och internationellt. Det hjälper oss att säkert leda dig och ditt företag genom alla faser av rekryteringsprocessen och undvika dyra felrekryteringar.

Hos oss får du rådgivning av landets vassaste rekryteringsspecialister. Vi är ett starkt team med lång erfarenhet och passion för att skapa effektiva lösningar som gör skillnad både för ditt företag och för våra kandidater. 

Vi kan ta hand om hela rekryteringsprocessen – från framtagning av kravprofiler till intervjuer och avtackning. Vi använder marknadens mest erkända verktyg, inklusive Linkedin Recruiter, som ger tillgång till mer än 430 miljoner kandidater. Vi har också en cv-databas som växer varje månad.

Vi hjälper bland annat med:

  • Intervju
  • Referenstagning
  • MPA personlighetstest
  • ACE begåvningstest
  • Onboarding av nya medarbetare

Därför ska du välja JKS

Därför ska du välja JKS

Vi är specialister

Vi är specialister på effektiva och värdeskapande bemannings- och rekryteringslösningar. Vi täcker alla behov, alla processer och är med dig hela vägen.

Vi är nära dig

Vi odlar nära relationer. Det betyder att vi alltid är nära dig och möter dig där du är. Som person. Som ett företag. Hos oss har du alltid en personlig rådgivare som förstår dina behov.

Vi har över 25 års erfarenhet

Vi är en del av en av Nordens största bemanningsföretag och har arbetat med bemannings- och rekryteringslösningar i över 25 år.

Vill du veta mer?

Kontakta våra specialister om du har frågor eller helt enkelt vill veta mer om hur JKS kan hjälpa ditt företag.

Kontakta oss