Ta nästa steg i din karriär

Vi arbetar nära många företag och har stor insikt inom alla branscher - på alla nivåer. Det ger oss de bästa förutsättningarna att hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär.

Kontakta oss

Få rätt karriärmöjligheter

Arbetet är en stor del av vår vardag och vårt liv. Vi använder våra färdigheter och förverkligar våra karriärdrömmar och ambitioner. Hos JKS börjar vi alltid med att tydliggöra vem du är och dina färdigheter. 

Din personliga rådgivare kopplar ihop dig med företag som matchar din profil, stärker din karriär och utvecklar din potential.

 

Skapa CV

Karriärsutveckling

Du får personlig coaching

Vi har stort fokus på dig – dina ambitioner, färdigheter och behov. I nära samarbete med din personliga rådgivare tar vi reda på vilka jobb och företag som passar dig bäst. Vi är alltid närvarande och proaktiva i vårt arbete och möter dig där du är. Som människa. Som medarbetare.

Du blir en del av ett stort nätverk

I över 25 år har vi samlat de rätta människorna. Skapat rätt matchning mellan människor och företag. Därför har vi ett stort och starkt nätverk av företag. Våra specialister står redo att hjälpa dig att öppna nya dörrar.

Du får en konfidentiell och anpassad process

Vi är specialister på att skräddarsy processer för varje individ. Det innebär att vi arbetar mycket flexibelt och anpassar våra processer efter dina specifika behov. Vårt fokus är närhet, rådgivning, säkerhet och därför behandlar vi dig och dina data med högsta konfidentialitet.

Vi är specialister på konsultnivå

Senaste kunskapen, djup branschkännedom, praktisk erfarenhet och affärsförståelse är viktiga förutsättningar för att kunna matcha rätt kandidat med rätt position. Därför har vi alltid minst en specialistkonsult inom varje bransch och område som vi täcker.

Vill du veta mer?

Blir du nyfiken? Eller är du intresserad av att höra mer om JKS? Kontakta oss och få mer information om hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss