Helsingborg

Vårt kontor i Helsingborg är beläget på Bröderna Pihls gränd 2. Vi är ett engagerat team som varje dag levererar kvalitet inom olika segment, branscher och nivåer.

Vi kan hjälpa dig att frigöra tid och resurser för dina kärnverksamhet. Vi rekryterar rätt kandidater för ditt företag - oavsett om du behöver konsulter, fast anställda eller hjälp med hela eller delar av din rekryteringsprocess. 

Ring oss på +46 042-12 12 16 eller skriv till oss på info@jksgroup.se

Våra kollegor

Fredrik Andersen

VD
Läs mer om Fredrik Andersen

Jag har jobbat med rekrytering och bemanning i 13 år i olika roller, KAM, Konsultchef, Rekryterare, Researcher och nu VD. Jag älskar att matcha ihop människor och företag, att få förtroende av mina kunder att hjälpa dem med deras kompetensförsörjning. Likaså vill jag gärna känna kandidaterna innan det finns ett uppdrag – Jag tror att när vi känner både företaget och våra kandidater väl, så blir kvaliteten högre. Jag värdesätter transparens, ärlighet och engagemang högt! Jag har en gedigen erfarenhet av både bemanning och rekrytering, både på kollektiv och tjänstemannasidan. Har störst erfarenhet inom produktion och kommersiella roller, från instegsjobb på kollektivsidan till C-level roller i medelstora bolag.

Andreas Lindin

Staffing & Recruitment Consultant
Läs mer om Andreas Lindin

Jag har sedan 2019 arbetat med bemanning och rekrytering, har stor erfarenhet av att arbeta med lagermedarbetare, Maskinoperatörer, Maskinbyggare inom verkstadsindustrin. Rekrytering inom kommuner och regioner, allt från kundtjänstmedarbetare till ekonomer. Tidigare har jag arbetat med arbetsmarknadsfrågor, under sju år på Arbetsförmedlingen. Jag anser att jag har god erfarenhet på arbetsmarknaden, anställa med stöd, omställning, rehabilitering åtgärder mm Innan dess har jag underfyra år drivit butik inom detaljhandeln, foto, mobiltelefoner och klockor.

Evelina Andersson

Staffing and Recruitment Consultant
Läs mer om Evelina Andersson

Jag arbetar idag som Bemannings- och Rekryteringskonsult på JKS med tidigare erfarenhet inom konsultverksamhet med inriktning på IT och Ekonomi. Jag har alltid varit en nyfiken person som i sin tur ledde till studier inom beteendevetenskap. Jag har ett brinnande intresse i att hjälpa människor framåt, rätt person på rätt plats. Utöver att fånga upp kompetens som efterfrågas är jag väldigt mån om de mjuka värdena för att både kund och kandidat ska trivas med varandra långsiktigt.

Malin Werngren

Sälj & Affärsområdeschef
Läs mer om Malin Werngren

Jag har varit verksam i Bemanning och rekryteringsbranschen sen 2018 och har haft olika roller. Som konsultchef inom tillverkning, rekryterare inom både sälj och i fastighetssektorn där jag arbetat brett - med en stor och varierad kundportfölj. Mitt hjärta brinner särskilt för att skapa starka och personliga kundrelationer och vikten av att kunna sätta sig in i de olika verksamheternas behov, för att sedan kunna matcha med rätt kompetens. Har ett genuint intresse av människor och vad som driver och motiverar på ett personligt plan. För närvarande sitter jag som Sälj & Affärsområdeschef för JKS Sveriges bemanningsavdelning samt som ansvarig över vår försäljningsstrategi brett.

Mikaela Schmidt

Staffing and Recruitment Consultant

Tina Balkemo

Key Account Manager
Läs mer om Tina Balkemo

Jag har arbetat i branschen sen 2005 i lite olika roller men framför allt har jag arbetat med försäljning. Har en stor erfarenhet av att hjälpa kunder med bemannings och rekryteringslösningar. Har en gedigen erfarenhet av både kollektiv och tjänstemans sidan. Har hjälpt många stora kunder i regionen med att bygga upp diverse olika kundanpassade lösningar som ska fungera i deras verksamhet. Jag brinner för att skapa relationer och att förstå kundens behov och problem. Arbetar idag som key account manager.


Her finder
du os

Här hittar du oss

JKS
Helsingborg

Bröderna Pihls gränd 2
252 36 Helsingborg