Ditt personliga bemannings- och rekryteringsföretag

Du känner närheten i vårt engagemang. Vi är redo att göra en skillnad i ditt arbetsliv.

Vi är nära dig

Vi är nära dig. Vi vårdar personliga relationer och möter dig där du är. Som människa. Som företag. På JKS har du alltid en personlig rådgivare, som inte bara känner till och förstår dina behov, utan också ser dina möjligheter.

Helsingborg

Du är alltid välkommen att kontakta kontoret i Helsingborg. Besök oss gärna. Hos oss hittar du alltid bra råd och inspiration.

Kontakta oss

Malmö

Du är alltid välkommen att kontakta kontoret i Malmö. Besök oss gärna. Hos oss hittar du alltid bra råd och inspiration.

Kontakta oss

Praktisk information

På JKS är vi aldrig långt borta. Vi är alltid nära dig. Vi gör allt för att göra din vardag enklare.

Medarbetare

Har du frågor om dina villkor? Kontakta din konsultchef.

För företag

Har du frågor till vår ekonomiavdelning? Kontakta din administration.

Våra kollegor

Fredrik Andersen

VD
Läs mer om Fredrik Andersen

Jag har jobbat med rekrytering och bemanning i 13 år i olika roller, KAM, Konsultchef, Rekryterare, Researcher och nu VD. Jag älskar att matcha ihop människor och företag, att få förtroende av mina kunder att hjälpa dem med deras kompetensförsörjning. Likaså vill jag gärna känna kandidaterna innan det finns ett uppdrag – Jag tror att när vi känner både företaget och våra kandidater väl, så blir kvaliteten högre. Jag värdesätter transparens, ärlighet och engagemang högt! Jag har en gedigen erfarenhet av både bemanning och rekrytering, både på kollektiv och tjänstemannasidan. Har störst erfarenhet inom produktion och kommersiella roller, från instegsjobb på kollektivsidan till C-level roller i medelstora bolag.

Andreas Lindin

Staffing & Recruitment Consultant
Läs mer om Andreas Lindin

Jag har sedan 2019 arbetat med bemanning och rekrytering, har stor erfarenhet av att arbeta med lagermedarbetare, Maskinoperatörer, Maskinbyggare inom verkstadsindustrin. Rekrytering inom kommuner och regioner, allt från kundtjänstmedarbetare till ekonomer. Tidigare har jag arbetat med arbetsmarknadsfrågor, under sju år på Arbetsförmedlingen. Jag anser att jag har god erfarenhet på arbetsmarknaden, anställa med stöd, omställning, rehabilitering åtgärder mm Innan dess har jag underfyra år drivit butik inom detaljhandeln, foto, mobiltelefoner och klockor.

Elisabeth Rosén

Staffing and Recruitment Consultant
Läs mer om Elisabeth Rosén

Jag har de senaste fem åren arbetat brett med bemanning och rekrytering på JKS Sverige, både som konsultchef och rekryterare. Mina främsta kompetensområden är inom lager, tillverkning & industri, kundtjänst och administration. Jag älskar att jobba med människor och det som driver mig framåt är att hitta den rätta matchningen mellan kandidat och kund. Kontakta mig gärna om du söker hjälp med att hitta rätt kompetens till din verksamhet.

Evelina Andersson

Staffing and Recruitment Consultant
Läs mer om Evelina Andersson

Jag arbetar idag som Bemannings- och Rekryteringskonsult på JKS med tidigare erfarenhet inom konsultverksamhet med inriktning på IT och Ekonomi. Jag har alltid varit en nyfiken person som i sin tur ledde till studier inom beteendevetenskap. Jag har ett brinnande intresse i att hjälpa människor framåt, rätt person på rätt plats. Utöver att fånga upp kompetens som efterfrågas är jag väldigt mån om de mjuka värdena för att både kund och kandidat ska trivas med varandra långsiktigt.

Frida Borg

Staffing and Recruitment Consultant
Läs mer om Frida Borg

Jag har drygt 15 års erfarenhet av bemanning och rekrytering och har tillsatt tjänster inom olika branscher och verksamheter. De senaste åren har mitt fokus varit rekrytering av generalister, specialister och chefer inom Produktion/Distribution, Administration/Kundtjänst, Ekonomi/HR och Miljö/Hållbarhet/Energi. Jag motiveras starkt av nöjda och återkommande kunder och det förtroende jag får i att rekrytera medarbetare och nyckelroller till våra kunder. Dessutom värnar jag mycket om kandidatupplevelsen under rekryteringsprocessen, oavsett om kandidaten blir aktuell för tjänsten eller inte.

Julia Werngren

Recruitment Coordinator
Läs mer om Julia Werngren

Jag är en del av bemanningsteamet här på JKS Sverige. För mig är det centrala att skapa meningsfulla och givande upplevelser för både kandidater och kunder. Att leverera högkvalitativ service till kunder och överträffa deras förväntningar är grundläggande för vår framgång som bemanningsteam. Likaså att skapa en positiv och stödjande miljö för våra kandidater under processen för att hitta den rätta matchningen mellan arbete och kandidat är viktigt för mig. En spännande utmaning att uppfylla krav från kunden och hitta den rätta kandidaten.

Malin Werngren

Sälj & Affärsområdeschef
Läs mer om Malin Werngren

Jag har varit verksam i Bemanning och rekryteringsbranschen sen 2018 och har haft olika roller. Som konsultchef inom tillverkning, rekryterare inom både sälj och i fastighetssektorn där jag arbetat brett - med en stor och varierad kundportfölj. Mitt hjärta brinner särskilt för att skapa starka och personliga kundrelationer och vikten av att kunna sätta sig in i de olika verksamheternas behov, för att sedan kunna matcha med rätt kompetens. Har ett genuint intresse av människor och vad som driver och motiverar på ett personligt plan. För närvarande sitter jag som Sälj & Affärsområdeschef för JKS Sveriges bemanningsavdelning samt som ansvarig över vår försäljningsstrategi brett.

Martin Jörhov

Staffing & Recruitment Consultant – Teamleader
Läs mer om Martin Jörhov

Jag har erfarenhet av både rekrytering och bemanning från olika branscher men fokuserar mestadels på transport & logistik samt ekonomi- och säljprofiler. Min expertis är att hitta och utveckla kompetens för att matcha dina önskemål. Jag arbetar kvalitativt och professionellt så att alla parter blir nöjda! Utöver detta kommer jag fortsätta att skapa, bibehålla och utveckla vår relationer för att forma ett samarbete som vi tillsammans kan dra nytta av. Genom öppen kommunikation och ärlighet kan vi nå dit vi vill och det finns inget som inte går att lösa!

Mikaela Schmidt

Staffing and Recruitment Consultant

Tina Balkemo

Key Account Manager
Läs mer om Tina Balkemo

Jag har arbetat i branschen sen 2005 i lite olika roller men framför allt har jag arbetat med försäljning. Har en stor erfarenhet av att hjälpa kunder med bemannings och rekryteringslösningar. Har en gedigen erfarenhet av både kollektiv och tjänstemans sidan. Har hjälpt många stora kunder i regionen med att bygga upp diverse olika kundanpassade lösningar som ska fungera i deras verksamhet. Jag brinner för att skapa relationer och att förstå kundens behov och problem. Arbetar idag som key account manager.

Kontakta oss