JKS medarbetare

Rätt medarbetare till ditt företag

Vi är en del av en av Nordens största bemanningsföretag. Med mer än 25 års erfarenhet inom bemannings- och rekryteringslösningar är vi specialister på att stärka företag och människor genom kunskap, engagemang och personlig rådgivning.

Få ditt pris

Vi stärker din konkurrenskraft

På JKS Sverige värdesätter vi nära relationer. Nyckeln till ett värdeskapande samarbete för oss, ditt företag och kandidaterna är en nära och personlig kontakt. Det innebär konkret att du alltid arbetar tillsammans med en specialist som har en djup förståelse för din bransch samt de möjligheter som finns i ditt område – och de som plötsligt uppstår.

Utan rätt medarbetare är det svårt att uppnå kvalitet, tillväxt och de mål vi sätter för vår verksamhet. Vi är specialister på att föra samman rätt människor, kompetenser och företag på ett meningsfullt sätt och därigenom skapa optimala förutsättningar för framgång.

 

Vi är din personliga rekryteringsrådgivare. Vi följer arbetsmarknaden och våra branscher noga. Vi odlar nära relationer och är alltid uppdaterade om din organisation och dina behov, så att vi alltid kan säkerställa att du får rätt medarbetare, precis när du behöver dem.

Våra lösningar

Vi matchar ditt företag med rätt medarbetare och erbjuder rådgivning, kunskap och lösningar som stärker din konkurrenskraft från dag ett.

Bemanning
Vi är Sveriges mest personliga bemannings- och rekryteringsföretag. Vi kombinerar vår solida marknadskännedom med insikt och engagemang i ditt företag för att säkerställa flexibla lösningar som matchar dina behov.
Rekrytering
Vi är specialister på rekrytering inom nästan alla branscher. Vi använder kvalitetssäkrade verktyg och anpassar våra processer efter ditt företag – inte tvärtom. Vi finns här för dig som önskar en effektiv rekryteringsprocess baserad på personlig och professionell rådgivning.
Second opinion
Det är svårt att hitta rätt kandidat och dyrt att felrekrytera. Vi erbjuder professionell och objektiv rådgivning samt ett andra utlåtande i hela eller delar av din rekryteringsprocess.
Onboarding
En bra introduktion av nya medarbetare är en god investering. Vår introduktionsprocess är ett dialogverktyg som säkerställer att nya medarbetare snabbare kommer igång med uppgifterna, upplever framgång och behåller motivationen. Detta säkerställer att ditt företag snabbare får utbyte av medarbetarnas kompetenser och upplever ett mervärde från start.
Interim
Behöver ditt företag specialiserad arbetskraft på projektbasis? Det kan vi på JKS hjälpa dig med. Vi rekryterar snappt en specialist – utan att kompromissa med fackkunskap och kvalifikationer. Alla våra kandidater blir förhandsgranskade och intervjuade och vi kartlägger deras kärnkompetenser. Därför kan vi agera snabbt när du behöver oss.
On-site
Har ditt företag ett stort antal konsulter och projektanställda? Då kan det vara meningsfullt att välja en intern HR-lösning med JKS. En av våra duktiga konsulter sitter hos dig och tar över hela eller stora delar av bemanningsansvaret. Detta skapar värde och sparar tid för ditt företag.

Därför ska du välja JKS

Därför ska du välja JKS

Vi är experter

Vi är experter på effektiva och värdeskapande bemannings- och rekryteringslösningar. Vi täcker alla behov, alla processer och är med dig hela vägen.

Vi är nära dig

Vi utvecklar och värdesätter relationer. Det innebär att vi alltid är nära dig och möter dig där du är. Som person. Som företag. Hos oss har du alltid en personlig rådgivare som förstår dina behov.

Vi har mer än 25 års erfarenhet

Vi är en del av en av Nordens största bemanningsföretag och har arbetat med bemannings- och rekryteringslösningar i mer än 25 år.

Vill du veta mer?

Blir du nyfiken? Eller är du intresserad av att veta mer om JKS? Kontakta oss och hör hur vi kan hjälpa ditt företag.

Kontakta oss