Bemanning som stärker din verksamhet

Vi hjälper dig snabbt och effektivt. Vi har över 25 års erfarenhet av att hitta kompetenta konsulter och skapa flexibla och konkurrenskraftiga lösningar för dig.

Få ditt pris

Mer tid för din kärnverksamhet

Hos JKS kommer du att arbeta tillsammans med erfarna och engagerade specialister inom bemanning och rekrytering. Våra specialister bidrar med olika bakgrunder och expertis vilket ger oss breda branschkunskaper.

När du väljer JKS får du mer tid att fokusera på det som är mest värdefullt för din verksamhet.

 

Hos JKS har du tillgång till en landsomfattande kandidatbas med motiverade och kompetenta kandidater. Alla våra kandidater blir kvalitetssäkrade och vi kartlägger deras kompetenser. Det gör oss kapabla att agera snabbt och matcha deras kompetenser med din verksamhets behov.

Därför ska du välja JKS

Därför ska du välja JKS

Vi frigör tid och resurser

Med en konsultlösning från JKS frigör du mer tid och energi för din kärnverksamhet. Vi tar hand om praktiska uppgifter, inklusive löner och semesterersättning. Vi ser till att du alltid har rätt medarbetare och rätt antal resurser.

Vi ger snabb tillgång till skickliga konsulter

JKS Sverige har en stor konsultdatabas som täcker nästan alla branscher. Alla våra kandidater blir kvalitetssäkrade och vi kartlägger deras kompetenser. Genom vår flexibla struktur kan vi snabbt anpassa oss efter dina behov vilket säkerställer att du får rätt kompetens när du behöver den.

Personlig rådgivning

Vi fördjupar oss i din bransch, din verksamhet och dina behov för att förstå vad som är viktigast för dig. Därefter kan vi ge dig den bästa rådgivningen om våra bemannings- och rekryteringslösningar.

Der er opstået en fejl på siden.

Vill du veta mer?

Har du frågor? Eller är du intresserad av att veta mer om JKS? Kontakta oss och hör hur vi kan hjälpa din verksamhet.

Kontakta oss