Hitta din nästa utmaning hos oss

På JKS arbetar vi nära med ett brett utbud av starka företag inom alla branscher och på alla nivåer. Detta ger oss de bästa förutsättningarna för att hjälpa dig ta nästa steg i din karriär.

Optimala karriärmöjligheter

Skapa ett cv
Arbetet är en stor del av vår vardag och vårt liv. Vi använder våra färdigheter och följer våra karriärdrömmar och ambitioner. På JKS börjar vi alltid med att klargöra vem du är och dina färdigheter. Din personliga rådgivare matchar dig sedan med företag som passar din profil, stärker din karriär och utvecklar din potential.
Bli konsult
Söker du ett flexibelt arbete eller nya möjligheter? Livet som konsult erbjuder många möjligheter och fördelar. Hos JKS får du en personlig rådgivare som matchar dig med ett företag som passar dig som person och medarbetare, stärker din karriär och utvecklar din potential.
Hitta ditt nya jobb
Söker du nya utmaningar? Våra erfarna rådgivare hjälper dig att spetsa din profil och hitta rätt jobb. Vi bemannar och rekryterar på alla nivåer till företag i hela Sverige. Kom igång redan idag.

Tre goda skäl att välja JKS

Tre goda skäl att välja JKS

Vi tror på öppenhet, handlingskraft och engagemang. I praktiken innebär det att vi i nära samarbete med dig gör allt vi kan för att skapa de bästa förutsättningarna för det arbetsliv du önskar och känner dig mest bekväm i.

Vi får dig snabbt i jobb

Oavsett om du vill arbeta som frilansare, konsult eller i en fast anställning börjar vi alltid med ett personligt samtal. Här har du möjlighet att berätta om dig själv, dina önskemål och färdigheter. Tillsammans med din personliga rådgivare går du igenom dina möjligheter för hur JKS bäst kan hjälpa dig och matcha dig med rätt jobb.

Gedigen och proffsig process

Som konsult är du genom JKS säkerställd lön enligt kollektivavtal. Vi tar hand om allt praktiskt, som kontakt, anställningskontrakt osv. som är relaterat till ditt jobb. Du behöver endast fokusera på ditt arbete.

 

Vi är nära dig

Vi möter dig där du är. Du är garanterad ett personligt kontakt med en professionell rådgivare. Vi värdesätter nära relationer både till företag och till människor. Därför har vi en stor kunskap om exakt din bransch, ditt expertområde samt relevanta företag och deras behov. Det innebär att vi kan arbeta proaktivt och effektivt tillsammans.

Vill du veta mer?

Blir du nyfiken? Eller intresserad av att höra mer om JKS? Kontakta oss och få mer information om hur vi kan hjälpa dig. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Kontakta oss