Specialiserad arbetskraft på projektbasis

Få företag har ekonomi eller tillgång till kompetenser på alla områden - precis när behovet uppstår. Men med ett samarbete med JKS är detta möjligt.

Hög kvalitet i alla processer

Vi kan hitta kvalificerade och kompetenta specialister effektivt – utan att kompromissa med professionalism och kvalifikationer.

Baserat på vårt stora nätverk har vi alltid ett stort antal kandidater att välja bland varifrån vi snabbt kan påbörja rekryteringen av specialister. Våra kandidater kvalitetssäkras och vi kartlägger deras kompetenser vilket gör att vi kan agera snabbt och effektivt när du behöver resurser.

I vår rekryteringsprocess använder vi bland annat LinkedIn Recruiter och flera andra verktyg där vi är experter på att hitta specialister. Därefter söker vi i vår egen cv-databas och använder rekommendationer och referenser i våra kandidaters nätverk.

Som ett resultat av vår vältestade process säkerställer vi att ditt företag får en kvalificerad kandidat med avseende på:

  • Professionalism
  • Kvalifikationer
  • Geografi
  • Ekonomi
  • Erfarenhet
  • Personlighet

Så här arbetar vi

01

Vi analyserar dina behov

Genom ett samtal med en av våra professionella rekryterare, där vi går igenom och synliggör dina behov och önskemål. Tillsammans utarbetar vi de nödvändiga kriterierna för den önskade profilen för jobbet.

02

Search och matchning

Vi gör en sökning i vår kandidatbas och i vårt globala nätverk och vi annonserar jobb på sociala medier och på vår egen webbplats.

03

Urval och testning

Genom kvalitetssäkrade verktyg väljer och testar vi relevanta kandidater för att säkerställa rätt matchning.

04

Intervju och referenstagning

Vi genomför skräddarsydda samtal och referenstagningar från tidigare arbetsgivare på de mest kvalificerade kandidaterna.

05

Urval av rätt kandidat

Vi gör en presentation för kunden där vi presenterar hela vår analys om de mest kvalificerade kandidaterna och väljer sedan rätt kandidat.

06

Anställning och uppföljning

JKS följer alltid upp med kandidat och kund efter avslutad process.

Därför ska du välja JKS

Därför ska du välja JKS

Vi är specialister

Vi är specialister på effektiva och värdeskapande bemannings- och rekryteringslösningar. Vi täcker alla behov, alla processer och är med dig hela vägen.

Vi är nära dig

Vi vår vårdar nära relationer. Det betyder att vi alltid är nära dig och möter dig där du är. Som person. Som företag. Hos oss har du alltid en personlig rådgivare som förstår dina behov.

Vi har mer än 25 års erfarenhet

Vi är en del av en av Nordens största bemanningsföretag och har arbetat med bemannings- och rekryteringslösningar i mer än 25 år.

Vill du veta mer?

Kontakta våra specialister om du har frågor eller bara vill veta mer om hur JKS kan hjälpa ditt företag.

Kontakta oss