Jobba i en enkel och trygg miljö

Söker du flexibilitet i din vardag? Eller letar du efter en språngbräda som kan öppna upp för jobb inom en helt ny bransch? JKS matchar dig med företag som uppfyller just dina behov och önskemål.

Vilka jobb kan du få som konsult?

Konsultarbete ger dig möjlighet att arbeta för olika arbetsgivare och i olika funktioner. Med det följer inte bara större mångfald och variation, utan oftast också större inflytande över de uppgifter och tider du vill arbeta på.

Om du ännu inte har etablerat dig på arbetsmarknaden kan ett konsultuppdrag också vara ett bra sätt att samla erfarenheter och ta reda på vilka arbetsuppgifter, branscher och miljöer du tycker är intressanta.

Vi har över 25 års erfarenhet och genom vårt starka nätverk skapar vi de bästa förutsättningarna för att hitta konsultjobb som passar dig, oavsett om du har mycket, lite eller ingen erfarenhet ännu.

 

Se lediga tjänster

Därför bör du bli konsult hos JKS

Därför bör du bli konsult hos JKS

Hög flexibilitet i arbetslivet

Genom JKS kan du enkelt testa olika branscher, jobb och inte minst dig själv. Dessutom bestämmer du själv var och när du vill arbeta.

Enkla och trygga ramar

Du får en personlig rådgivare som hjälper dig att hitta jobb som matchar dina kompetenser och önskemål, och du är alltid säkerställd rätt villkor enligt kollektivavtal.

 

Starkare på arbetsmarknaden

Genom konsultarbete via JKS kan du stärka dina kompetenser och ditt cv och etablera dig hos spännande företag inom många branscher och på alla nivåer.

Våra konsulter tycker om att gå till jobbet

Varje dag arbetar vi för att skapa de bästa förhållandena för dig som arbetar som konsult via JKS. Vi använder kvalitetssäkrade verktyg och processer som säkerställer att du matchas med rätt företag och rätt arbetsuppgifter. Det är viktigt för oss att du går glad till jobbet, precis som dina JKS-kollegor:

  • 80 % anser att JKS är bättre än andra bemanningsföretag
  • 90 % skulle rekommendera JKS till vänner och bekanta
  • 89 % tycker att det är lätt att komma i kontakt med sitt lokala JKS kontor
Ladda upp ditt CV

Vill du veta mer?

Blir du nyfiken? Eller är du intresserad av att höra mer om JKS? Kontakta oss och få mer information om hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss