Moving your potential – med fysisk aktivitet mår man bättre på jobbet.

När pandemin kom till Sverige 2020 startade JKS en kampanj med fokus på mental hälsa. Kampanjen uppmanade alla våra anställda att komma ut mer och träna under dagar med arbete hemifrån.

JKS uppmanar fortfarande alla anställda att vara ute i naturen, antingen det är att gå, springa eller delta i annan fysisk aktivitet - en timme varje dag, om det är möjligt under arbetstiden. Vi vet hur viktig fysisk aktivitet är för att få en bättre vardag.

Våra anställda ser att att komma ut har hjälpt både motivationen och arbetsglädjen. Under våra veckomöten där hela JKS Sverige samlas, försöker vi att motivera varandra genom att ge tips om övningar som kan utföras hemma eller utomhus. Trots att vi alla jobbar mycket från hemmakontor har den fysiska aktiviteten varit något som har hjälpt oss att knyta närmare band.

JKS kommer fortsätta att vara en bidragsgivare för att våra anställda ska ha den mest optimala arbetsdagen samtidigt som vi lever upp till vårt mantra "Moving your potential". Våra konsulter är engagerade och motiverade att leverera rekryterings- och bemanningstjänster av hög kvalitet till företag i hela Sverige!

Klikk her for å komme i kontakt med en av våre konsulenter.